2012. július 23., hétfő

Sáta - Sáta de jó lett volna ha............. :(

Hali !!

Na hát hol is kezdjem a legelején .
Nagy nehezen hosszas készülődés után újra rajthoz tudtunk állni az ORANGE - al Sátán.
de nem is huzom tovább kezdjük el .

GY.1

A rajtolás nagyon jól sikerült már az első pár kanyarban éreztem , hogy valami nem az igazi
az autó  kormányzásával. Nem is volt kaland az első visszaforditóig amikor is vissza kezdtem pakolgatni a sebességeket és kellő képpen megindult az autó popsija ......hm mondom ez király lesz ,igen ám csak elkezdte tolni az orrát na mondom ez igy nem lesz jó .Az első gumik nem ugy tapadtak ahogy szerettük volna .megfordúlt a fejembe baszus hosszú egyenesnél lassitó előtt valyon mi lesz ,hát gondolhatjátok hosssssssszzzzzzzzu féktáv mi más . A Borsodbota - Sáta kereszteződésnél se sikerült ugy vissza fordúlni ahogy szerettük volna igy célba vettük a temetőt de nem mentünk be szerencsére . Igy az első Gy. eléggé kalandos volt ezzel a szar gumival de aztán lecseréltük a szervizbe .

GY.2

Gyerünk gyerünk sirály lesz jó gumik kellő idegbetegség a várakozás miatt had szoljon :D
Rajtolás ismét jól sikerült semmi gond az első pár kanyar után megelöztünk egy kategória társat műszaki hiba miatt .sirály :D .Gyerünk jó lesz de láss csodát a Borsodbóta elágnál mint a rakéta úgy jött a seggünkbe .
Na ebből mi lesz és elkezdődött a fogócska nem is volt ezzel gond toltuk ami a csövön kifért lejött a lilaköd de az egyik visszába sok lett ....... na ott tudtak vissza előzni .kicsit be csúsztunk látva a lejtő alját .A nézőkkel nem tudjuk mi volt de senki nem sietett segíteni nem is értettük de hát mondom gyerünk tovább valahogy .Betettem rakétába bő gáz had szóljon :D kint vagyunk go go go .Pedig jó kis fogócska volt hm ez van.

GY .3

Rajtolás ismét jó volt bár már rajt lámpa nélkül de mindegy.
Sokat kellet volna javítani az időnkön igy űgy voltam vele bátorság sirályság kedvenc pálya had szóljon :D
Így a harmadik gyorson már nem nagyon figuráztunk csak időre mentünk de hát lett egy kis baki mért ne már megint.a Bótai elág előtti lassitónál az egyenesbe szól a navi  ( HE VALAMIT NAGYON FUJ A MOTOR ) MIVAN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ideg sokk rögtön ,vizet fújt a drága  a lassitón végig gurultúnk mert már nagyon beteg hangja volt a mocinak és utána ki álltunk .Moci tető alól ömlik ki a pára ,fasza.  Felnyitjuk és baker szét repült a lapát és szét vágta mondom vágta a hütőt fasza mi lesz most .
A spori kérdi mi lesz megyünk továb  ???? Hát persze  :D akkor nem adjuk le a menet levelet??? nem hát!!! :D
Na telo ide oda hütőért de nem van senkinek se  sirály . Vadkutya nevezetű versenyző társunknak pont ott volt a műhelyük tölük tudtunk kérni egy hűtőt de nincs kulcsuk a mühejhez .Hát mondom ilyen nincs .kb 10 percel később megérkezett a műhelykulcs. Na gyerünk szerelni !!!!Kicseréltük nagyon gyorsan szerintem még 10 perc se volt de hát már elindult a 4. Gyors igy nem tudtunk vissza menni a rajtba .Eredeti terv az volt hogy ha ki tudjuk cserélni akkor vissza megyünk és  az úcsó gyorson még elindulunk ,de hát már nem tudtunk vissza menni sajnos igy véget ért számunkra a verseny .De hát ilyen ez a technikai sport úgyhogy fájó szivvel végig néztük az utolsó gyorsot .


De akik nélkül nem sikerült volna :

Család
Barátok
Tóth András( SPEEDY )
és a sok csápoló szurkoló

Ne feledjétek a Pinki Rally Team örök mint a nyomor

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése