2012. szeptember 9., vasárnap

Bükszent késve bár de nem megtörve :)

Hali Hali !!!

Hosszas várakozás után újra eljött a várva várt Bükkszenti verseny .és ráadásul az RTE -vel közösen.
Mindenki várta már nagyon főleg a tervezett belvárosi szakasz + salak prológgal .A tervezett nem jött be de mind1 hadjuk ez hosszú történet .Valójában nem tudni az igazat ki(k) miadt el mert mondanak mindent az emberek.na de mondom a lényeget :D

Gy.1.

A rajt elvileg a Mexico völgyből indult volna de hát miért ne fentebb rakták azt is .De jóóóóóóóóóó.
hosszas várakozás után elindultunk .Hát igen az elsö gyors szerintem mindenki számára meglepő és mulatságos volt ugyan is az előttünk lévő versenyzők ( RTE ) ugy szét b.....ák a pályát hogy csak na .Felhordás mindenhol igazándiból nem is azfalt pálya volt hanem murvás :D.De minden rendben volt kaland az volt risza - risza .

Gy.1 levezetés.

Háháháháháháhá.
gyors szervizelés kb 10-15 perc aztán go lefele hát igen ez mindenki kedvence jo is volt szabadon szambázni :D

Gy.2.

Sokat nem kellett várni és már rajtoltunk is visszafele .
Rajt. Már a pálya egészen tűrhető volt az ivek le tisztultak így lehetett autózni rendesen .Megmondom öszintén nem nagyon látványoztunk mert inkább az időért harcoltunk mert sok múlik majd az év végi eredményen.
De minden rendbe volt és egyben felértünk.

Gy.2 levezetés.

Időben elég jó volt a szervizidő kicsit hosszab volt ,csak akadt egy kis gond már megint a kábelezéssel.
Szét olvadt a gyujtáskapcsolonk de már mindenki elindult lefele nagy kapkodás műszerfal, kapcsolok szét kábel le , összesodor , indit és go na hát igy oldotuk meg nagy hirtelen  :)

Gy.3

Na ezt inkáb ne nagyon feszengessük már majd nem elrajtoltunk de mi van már megint nem megy a mezőny.Valaki berepült . Na mondom sirály tuti sötétbe rajtolunk hát úgy is volt .
Nem készültünk mert ahogy számolgattuk időben úgy jött ki hogy még max szürkületben el tudunk rajtolni ,hát nem.Na had szóljon nincs navi lámpa hm. semmi gond telefon lámpát fel kötegeltem a csöre és igy nem volt vak sötét a kocsiba de nem is volt világos :) de sikerült végig menni egyben .
Igaz nem dobogos helyezést értünk el de a Kat 4. hely az meglett jobb mint a semmi pontba is meg minden téren .Mert ügye bár tavaly nem tudtuk befelyezni sajnos .

Hamarosan találkozunk Borsodnádasdon .

Köszönet :
Család
Barátok
Speedy
és a sok lelkes szurkoló a pálya szélén

és nem feledjétek a Pinki Rally Team örök mint a nyomor


Egy pár kép a versenyről :
































Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése