2013. május 6., hétfő

Sprintesek figyelem! – 19. Miskolc Rally 2013. április 17. • 2013, Amatőr Rally, Főoldal, Hazai Rally, Rally, Rallye Sprint • matezsoltee cikke.

Május 11-én rendezzük meg az MNASZ Rallysprint Bajnokságának idei második futamát. Az északi régió párosai a Bükkszentlászló – Bükkszentkereszt közötti gyorsasági szakaszt teljesítik majd négy alkalommal. Kétszer oda, és értelemszerűen kétszer vissza. Ezt követően a mezőnynek lehetősége nyílik arra, hogy az ORB után a népkerti salakpályán részt vegyen a sprintesek számára meghirdetett körversenyen is.
Ez ugyan nem számít bele az értékelésbe, de az ünnepélyes díjkiosztót majd ezután tartjuk meg számukra a Népkertben. Akinek nincs rendszáma, lehetősége lesz trélerrel lehozni a versenyautót a gyorsasági szakasz helyszínéről. Az átvételek május 11-én (szombat) 7 órától Bükkszentkereszten lesznek, az első rajt pedig a tervek szerint reggel nyolc órakor lesz. Ez most csak egy előzetes tájékoztatás a versenyzőknek és a nézőknek, a jóváhagyott versenykiírást legkésőbb a hét végén közzétesszük a 19. Miskolc Rally hivatalos honlapján, a www.miskolcrally.hu-n.
Adamovits Márk, a rendezőbizottság elnöke.

Forrás:www.miskolcrally.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése